Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki z aromatycznymi pieczarkami i cebulką.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 2382
Letnia wersja włoskiego makaronu.
Odsłon: 41
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 48
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 2382
Letnia wersja włoskiego makaronu.
Odsłon: 41
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 48
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry, rozbijamy i doprawiamy pieprzem oraz solą 2. Cebulę obieramy, drobno kroimy i prużymy na rozgrzanym oleju 3. Do cebuli dodajemy pokrojone w plasterki pieczarki, doprawiamy pieprzem oraz solą 4. Marchew obieramy, ścieramy na tarce o dużych oczach, łączymy z grzybami 5. Pod koniec prużenia dodajemy serek topiony i mieszamy do chwili roztopienia 6. Farszem smarujemy każdy kawałek mięsa
7. Zwijamy w roladki i panierujemy w roztrzepanym widelcem jajku oraz w bułce tartej 8. Smażymy z każdej strony na rozgrzanym oleju
9. Roladki gotowe 10. Smacznego