Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki ze schabu z dodatkiem sosu berbecue który sprawia, że jedzenie jest soczyste i wilgotne. Sos barbecue jest charakterystyczny, słodki, ostry i kwaśny z połączeniem z mięsem wychodzi nam pyszne danie.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 727
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 144
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 84
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 606
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 727
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 144
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 84
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 606
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry, rozbijamy oraz doprawiamy pieprzem oraz solą. 2. Smarujemy cienko sosem barbecue. 3. Szynkę, ser oraz paprykę kroimy w podłużne słupki i układamy na mięsie.
4. Mięso zwijamy ciasno w roladki i smażymy na rozgrzanym oleju.
5. Na drugiej patelni prużymy drobno pokrojoną cebulę, podlewamy wodą, dodajemy kostkę rosołową, wlewamy pozostały sos barbecue, tabasco i doprawiamy solą oraz cukrem. Gotujemy 10 minut.
6. Do sosu przekładamy roladki i prużymy do chwili, kiedy mięso będzie miękkie.
7. Gotowe. 8. Smacznego.