Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Roladki drobiowe"
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 110
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 111
Polecam.
Odsłon: 137
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 110
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 111
Polecam.
Odsłon: 137
Składniki
Pierś z kurczaka oczyść i pokrój na cienkie plastry. Oprósz z obu stron solą, pieprzem i bazylią. 2. Na każdym kawałku ułóż suszone pomidory (odsączone z oleju) i pokruszony ser feta. 3. Zwiń mięso ciasno w roladki i zepnij je wykałaczką. 4. Umieść je w garnku do gotowania na parze i gotuj na małym ogniu ok. 40-45 minut. 5. Gdy będą gotowe, pokrój je na plastry.Źródło: Super TV