Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na święta możemy zaszaleć.
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5272
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 102
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5272
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 102
Składniki
Wykonanie: Mięso dokładnie oczyścić, przekroić wzdłuż i posypać solą, pieprzem, przyprawą do gyrosa do smaku. Odłożyć na godzinę w chłodne miejsce. Pieczarki, papryczkę, cebulę oczyścić, pokroić i przysmażyć na oliwie z solą i pieprzem do smaku. Następnie ostudzić i zmiksować. Przygotowane mięso, lekko rozbić i nadziewać przygotowanym farszem, spinając wykałaczkami. Jajka rozbełtać ze śmietanką, maczać roladki i panierować w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym tłuszczu z obu stron na złoty kolor. Po usmażeni odsączyć na ręczniku papierowym i podawać do obiadu.