Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli znudziły się nam filety w klasycznym wydaniu, możemy przygotować takie roladki. Są smaczne i szybkie w przygotowaniu.
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 90
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 47
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 241
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5399
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 90
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 47
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 241
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5399
Składniki
Piersi kurczaka myjemy, osuszamy i lekko rozbijamy.
Mięso nacieramy z jednej strony solą i pieprzem, a z drugiej rozmarynem.
Po stronie z rozmarynem układamy po plastrze sera i wędliny.
Ananasa kroimy na kawałki i kładziemy je na plastrach mięsa. Zwijamy w roladki i spinamy wykałaczkami. Smażymy na rozgrzanym oleju na złoty kolor. Osączamy z nadmiaru tłuszczu na ręczniku papierowym. Wykałaczki wyjmujemy.
Sałatę i pomidorki myjemy, osuszamy i łączymy z sosem winegret.
Roladki podajemy z ugotowanym ryżem i sałatką.