Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Roladki drobiowe z fetą i tymiankiem"
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20687
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 53
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5199
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 63
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20687
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 53
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5199
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 63
Składniki
Piersi rozbijam, doprawiam solą i pieprzem. Robię farsz: suszone pomidory, fetę, tymianek, czosnek miksuję na jednolitą masę.
Smaruję mięso farszem, a następnie je roluję. Panieruję roladki w mące, jajku i bułce tartej. Smażę na głębokim oleju na złoty kolor z każdej strony.
bułka tarta do panierowania, olej do smażenia.
Roladki można podawać również na zimno, pokrojone w grube plastry. Bardzo smaczna przekąska!Źródło: Kobieta i życie