Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Roladki mielone z parówką"
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 126
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 192
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 71
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 147
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 126
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 192
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 71
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 147
Składniki
Mięso mielone wyrób z jajkiem, bułką tartą, przypraw do smaku solą i pieprzem. Masę podziel na 6 części.
Parówki obierz z osłonek, każdą przekrój na pół. Oblep mięsną masą, owiń dwoma plasterkami boczku.
Olej rozgrzej na patelni, włóż roladki, usmaż na małym ogniu po kilka minut z każdej strony.
Czas przygotowania: 30 min
Ilość porcji: 6
Cena za porcję: 1,70 złŹródło: Chwila dla Ciebie