Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki schabowe panierowane z musztardą, szynką i serkiem topionym to świetna propozycja na fajny obiad lub ciepłą przystawkę na domową imprezę. Roladki są bardzo proste w przygotowaniu.
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 81
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 53
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 740
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 95
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 81
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 53
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 740
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 95
Składniki
Schab kroimy na plastry mniej więcej na jeden cm. Następnie rozbijamy i przyprawiamy. Ja użyłam przyprawy do kotletów schabowych, ale możemy użyć ulubionej przyprawy. Każdy plaster schabu smarujemy łyżeczką musztardy, następnie układamy plaster szybki i na koniec smarujemy jedną łyżeczką serka topionego. Tak przygotowane plastry schabu zwijamy w ruloniki. Kotlety następnie panierujemy w jajku i bułce tartej. Ja użyłam bułki tartej bezglutenowej, ale oczywiście możemy użyć normalnej. Roladki smażymy z każdej strony na małym ogniu na złoty ładny kolor. Roladki gotowe Smacznego