Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Roladki schbowe"
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 294
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 51
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 50
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 80
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 91
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 294
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 51
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 50
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 80
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 91
Składniki
Schab pokrój w plastry i rozbij. Oprósz solą i pieprzem. Pieczarki oczyść i włóż na 2 minuty do wrzątku.
Odcedź i pokrój. Dwa jajka ugotuj na twardo. Masę pieczarkową podduś na maśle. Dodaj 2 łyżki bułki tartej i posiekaną natkę. Wymieszaj. Dopraw solą i pieprzem.
Plastry schabu posmaruj farszem. Zwiń w roladki. Panieruj w mące, rozkłóconym jajku i bułce tartej. Smaż na oleju na złoty kolor.Źródło: Na żywo