Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Roladki wieprzowe z warzywną salsą"
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 135
Idealny dodatek do grilla i nie tylko.
Odsłon: 84
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 135
Idealny dodatek do grilla i nie tylko.
Odsłon: 84
Składniki
Kotlety cienko rozbij, oprósz pieprzem, Vegetą i majerankiem.
Poszatkowaną kapustę ugotuj, skrop octem i wymieszaj z posiekaną cebulą oraz startym jabłkiem. Dopraw solą z cukrem i wymieszaj.
Na każdy kotlet nałóż porcję kapusty. Zwiń w rulonik i usmaż z każdej strony.
Cukinię z pomidorami pokrój w kostkę, a cebulę w półtalarki. Zeszklij warzywa na oleju. Po chwili dolej odrobinę wody i duś do miękkości.
Nałóż ciepłą salsę na talerze i serwuj z roladkami mięsno-kapuścianymi.
<strong>Przepis nadesłała: Irena Pancerz</strong>Źródło: Kurier TV