Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
dla smakoszy...bardzo aromatyczne
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 51
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 80
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5940
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 51
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 80
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5940
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Składniki
watrobke wymoczyc w mleku...odsaczyc,przyprawic sola i pieprzem(ja posypuje delikatem do mies)
cebulke usmazyc na bardzo malym ogniu z dodatkiem tymianku...posolic dodac pieprzu...odstawic
wszystkie skladniki farszu drobno posiekac i wymieszac...ulozyc na watrobkach i scisle zawijac w roladki...spiac wykalaczkami,obtoczyc w mace i smazyc na bardzo malym ogniu...zlac z patelni tluszcz,obficie skropic octem balsamicznym...smazyc tak dlugo,az powstanie gesty sos
roladki podaje z cebulka i ziemniakami usmazonymi z dodatkiem kucharka,smazonyki jablkami lub gotowym kompotem jablkowym itd.