Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladka z dorsza wcale nie jest gorsza.
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 36
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 59
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 81
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 68
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 36
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 59
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 81
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 68
Składniki
Rybę umyć i osuszyć, przyprawić solą pieprzem i papryką.
Pokrojoną cebulę i paprykę ułożyć na rybie. Zwinąć wszystko ciasno i zapiąć wykałaczką.
Smażyć kilka minut z każdej strony na małym ogniu. Pod koniec smażenia zwiększyć ogień aby skórka była złota i chrupiąca.
Po wyłożeniu na talerz można skropić limonką lub cytryną.