Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakowite roladki zawinięte w boczku z farszem pieczarkowo-serkowym. Idealne danie obiadowe. Polecam.
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 53
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 83
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5942
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 88
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 53
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 83
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5942
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 88
Składniki
Piersi z kurczaka kroimy w plastry i rozbijamy. Przyprawiamy. Pieczarki i obraną cebulę kroimy w kostkę. Podsmażamy do miękkości. Przyprawiamy i dodajemy serek topiony, mieszamy aż się ładnie połączą składniki.
Na rozbite piersi kurczaka wykładamy po łyżce farszu i zwijamy, nastepnie okręcamy plasterkiem boczku. Smażymy z każdej strony na złoty kolor. Podajemy z ulubionymi dodatkami. Smacznego ;)