Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Roladki z kurczaka z dyniowym farszem"
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 728
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 146
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 85
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 728
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 146
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 85
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Składniki
Zeszklij cebulę, dodaj pokrojony miąższ dyni, oprósz solą i pieprzem. Duś na małym ogniu kilka minut. Schłodzoną dynię wymieszaj z serem i natką pietruszki. W mięsie natnij kieszeń i włóż w nią farsz, przypraw.
Piecz w nagrzanym piekarniku przez 20 minut w temperaturze 100° C. Przed podaniem pokrój.Źródło: Na żywo