Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z jednej strony kruche,a z drugiej soczyste.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 40
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 733
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 88
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 206
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 40
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 733
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 88
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 206
Składniki
Mięso mielone doprawiam,dodaję pokrojoną cebulę i czosnek.Pierś kroję na kotlety i rozklepuję.
Piersi posypuję ziołami.Z mielonego robię klopsiki i zawijam w piersi.
Wkładam do piekarnika na ok.40 minut w 170 stopni.Bardzo fajnie smakuje z frytkami i surówką.