Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Roladki z kurczaka z sosem musztardowym"
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 604
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1760
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 255
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 120
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 604
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1760
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 255
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 120
Składniki
Ogórki obierz, przekrój wzdłuż na pół, usuń gniazda nasienne i pokrój w słupki.
Piersi kurczaka potnij w plastry, lekko rozbij tłuczkiem, po czym oprósz solą, pieprzem i papryką. Na każdym umieść kawałek sera i kilka słupków ogórka. Zwiń mięso w rulon, a następnie przewiąż nicią lub zepnij wykałaczką.
Tak przygotowane roladki podsmaż na złoto na rozgrzanym oleju.
W rondelku podgrzej wino ze śmietaną, masłem i musztardą. Gotowym sosem polej roladki.
Danie serwuj z ziemniakami i koperkiem.Źródło: Kurier TV