Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Roladki z łososiem"
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 38
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 43
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 35
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 38
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 43
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 35
Składniki
Miękkie masło utrzyj z koperkiem. Skórki z chleba odetnij. Kromki cienko rozwałkuj (najlepiej wałkiem). Każdą posmaruj masłem koperkowym, ułóż po plasterku łososia.
Zwiń ciasne roladki. Ułóż na wyłożonej papierem do pieczenia blasze. Zapiekaj ok. 15 minut w temp. 180°C, aż pieczywo się zrumieni.
Podawaj z sosem jogurtowym lub majonezem (przed pieczeniem wierzch każdej roladki możesz dodatkowo posmarować masłem).Źródło: Chwila dla Ciebie