Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Roladki z mozzarellą"
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 602
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 130
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1737
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 245
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 114
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 602
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 130
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1737
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 245
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 114
Składniki
Papryki opiecz w piekarniku. Zimne, obierz i pokrój. Pomidory sparz i pokrój. Cebulę oraz czosnek posiekaj, zeszkilj na oleju. Dodaj pomidory, podlej bulionem i duś, aż sos zgęstnieje. Przypraw solą, pieprzem, ziołami.
Mięso rozbij, oprósz solą i pieprzem. Na każdym połóż kawałek papryki, posyp startą mozzarellą. Zwiń w rulon i obsmaż. Włóż roladki do sosu i chwilę duś razem. Podaj z makaronem.
<strong>Magdalena Magiera z Rzeszowa</strong>Źródło: Takie jest życie