Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosty sposób na przygotowanie roladek ze schabu. Takie roladki możesz przygotować na niedzielny obiad, które podasz z ziemniakami i surówką.
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 1095
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 11272
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 1095
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 11272
Składniki
1. Mięso kroję plastry, rozbijam, doprawiam pieprzem oraz solą. Każdy kawałek mięsa smaruję ketchupem. 2. Następnie układam na każdym kawałku mięsa po pasku papryki konserwowej oraz kuleczkę mozzarelli.
3. Mięso zwijam w roladki, panieruję w bułce tartej w roztrzepanych widelcem jajkach i ponownie w bułce tartej 4. Roladki smażę na rozgrzanym oleju z każdej strony.
5. Roladki gotowe, podaję z ziemniakami oraz surówką 6. Smacznego.