Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Rolmopsy z warzywami"
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 214
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 67
Pyszna pasta z makrelą
Odsłon: 8946
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 148
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 38
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 298
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 214
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 67
Pyszna pasta z makrelą
Odsłon: 8946
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 148
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 38
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 298
Składniki
Filety śledziowe osącz z zalewy, opłucz pod bieżącą wodą i ułóż na desce skórą do dołu. Wymieszaj miód (najlepiej naturalny) z musztardą na gładką masę, posmaruj nią wszystkie filety, posyp odrobiną roztartego w moździerzu kolorowego pieprzu.
Ogórki konserwowe pokrój na ćwiartki, obraną czerwoną cebulę w krążki. Marchewkę oczyść, pokrój w słupki. Kapary osącz z zalewy. Umyj i osusz gałązki koperku, oderwij piórka z łodyżek.
Na każdym filecie ułóż z jednej strony ćwiartkę ogórka. Posypuj cebulą, kaparami, marchewką i koperkiem. Zwiń roladki, zepnij. Dekoruj kolorowym pieprzem i resztą cebuli.
porcji, czas ok. 20 min; porcja – 340 kcal, cena 1,30 złŹródło: Świat kobiety