Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Rosół z bazyliowymi kluskami"
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 90
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 41
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 235
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5397
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 90
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 41
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 235
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5397
Składniki
Wołowinę zalej 3 litrami wody, dodaj przyprawy. Gotuj na małym ogniu do miękkości.
W po łowie dodaj kurę i pokrojoną włoszczyznę. Ugotuj. Przypraw. Rosół odcedź. Włóż związaną nitką natkę, przykryj, odstaw.
Ciasto: zmiksuj ze szczyptą soli. Usmaż na oleju cienkie naleśniki. Każdy zwiń, pokrój. Zalej gorącym rosołem.
<strong>Przepis nadesłała Bogumiła Rybkowska z Nowej Wsi.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie