Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Rosół z wędzoną makrelą"
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 8165
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 182
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 400
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 8165
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 182
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 400
Składniki
Ziemniaki obierz i pokrój na grubsze plasterki. Wrzuć do gorącego bulionu razem z papryczką (w całości) i posiekaną natką. Gotuj 10 minut.
Makrelę obierz ze skóry i podziel na kawałki, usuń ości. Dodaj do gotującego się bulionu. Podgrzewaj 15 minut na średnim ogniu pod przykryciem. Dopraw pieprzem i podawaj.Źródło: Naj