Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Rosyjska ucha z tilapii"
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 480
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 66
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 144
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 480
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 66
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 144
Składniki
Filety rybne umyj, skrop sokiem z cytryny, przykryj, odstaw na 2 godziny w chłodne miejsce.
Marchewki, pietruszkę i ziemniaki obierz, umyj, pokrój w drobną kostkę. Rosół zagotuj, wrzuć warzywa, gotuj 15 minut.
Ryby pokrój na małe kawałki, dodaj do zupy. Gotuj 5 minut na bardzo małym ogniu, aby mięso rybne się nie rozpadło.
Przypraw do smaku białym pieprzem i solą morską, wlej śmietanę. Przed podaniem posyp natką.
<strong>Przepis przysłała Stanisława Barwińska z Lublina.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie