Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Rurki z mielonym mięsem"
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27477
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 166
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 192
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1213
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27477
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 166
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 192
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1213
Składniki
Cebulę i czosnek posiekaj w kostkę, podsmaż,dodaj mięso, smaż 10 minut. Rozgrzej oliwę, dodaj przecier, dopraw ziołami, solą, pieprzem, gotuj 10 minut pod przykryciem.
Do sosu dodaj mięso, wymieszaj. Tym farszem nadziej makaron i układaj w naczyniu żaroodpornym wysmarowanym masłem. Przykryj folią aluminiową i zapiekaj 20 minut w 200° C. Posyp startym serem.
CZAS: około 30 minutŹródło: Dobry Tydzień