Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 1153
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 174
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 91
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 613
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 136
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 1153
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 174
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 91
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 613
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 136
Składniki
Ziemniaki ugotowac w osolonej wodzie, odcedzic i utluc. Dodac twarog i rozdrobnic tluczkiem do ziemniakow na gladka mase. Cebule drobno posiekac i podsmazyc na oleju na zloty kolor. Dodac do masy serowo-ziemniaczanej, doprawic sola i pieprzem. Jezeli masa jest zbyt sucha dodac troche mleka.
Usmazyc nalesniki. Nakladac farsz,zlozyc lub zawinac wedle upodobania i podsmazyc na zloty kolor. Podawac z kwasna smietana.