Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 103
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1852
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2716
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 712
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 103
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1852
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2716
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 712
Składniki
Mąkę,jajko,wodę,olej dobrze wyrobić odstawić na 30 min w między czasie przygotowujemy farsz ugotowana ziemniaki przeciskamy przez praskę dodajemy ser i podsmażoną cebulkę.
Na stolnicy rozwałkujemy ciasto i szklanką wycinamy kółka do których dodajemy wcześniej przygotowany farsz.
Gotowe pierogi gotujemy w osolonej wodzie gdy wypłyną zalewamy zimną wodą ( 0,5l ) i czekamy aż woda zagotuje się raz jeszcze. Prosto-Tanio-Szybko