Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ryba z dużą ilością warzyw-pyszne, zdrowe i lekkie danie, takie typowo letnie
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 213
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 213
Składniki
1. rozmrożoną rybę pokroić, posypać solą, pieprzem i przyprawą do ryb, skropić sokiem z cytryny, odstawić, 2. warzywa obrać, marchew i selera zetrzeć na tarce o dużych oczkach, cebulę i pora pokroić w plastry, olej rozgrzać, wrzucić warzywa, posolic, dusić do miękkości ( podlewać po łyzce goracej wody), doprawić do smaku, 3. na patelni rozgrzać olej, smażyć rybę z obu stron na rumiano, następnie przełożyć na warzywa i jeszcze chwilę podgrzewać, podawać z ziemniakami i surówką, smacznego