Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczony dorsz smakuje wybornie, jest zdrowy i prosty w wykonaniu.
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 50
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 247
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 50
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 247
Składniki
Wykonanie: Filety ułożyć w naczyniu żaroodporny wysmarowanym tłuszczem, posypać pokrojonymi w paseczki pieczarkami, cebulą pokrojoną w plastry, posolić, posypać pieprzem, skropić obficie masłem, wstawić do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i piec przez około 35 minut, często podlewając masłem, możemy podlać potrawę odrobiną wody. Podawać z ziemniakami i dowolna surówką.