Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 376
Proste ciasto na kwaśnej, gęstej śmietanie i oleju z rabarbarem. Zaczyna się...
Odsłon: 14756
Lubczyk ma wiele zastosowań. Jest on przede wszystkim uznaną przyprawą kulina...
Odsłon: 358
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 376
Proste ciasto na kwaśnej, gęstej śmietanie i oleju z rabarbarem. Zaczyna się...
Odsłon: 14756
Lubczyk ma wiele zastosowań. Jest on przede wszystkim uznaną przyprawą kulina...
Odsłon: 358
Składniki
Rybę smażymy na oleju,a gdy już się usmaży układamy na talerzu.Cebulę,marchew i pietruszkę ścieramy na tarce o grubych oczkach.Następnie podsmażamy to wszystko na odrobinie oleju do momentu zmiękczenia warzyw.Następnie dodajemy przecier pomidorowy i ketchup,mieszamy go z warzywami i doprawiamy przyprawami i cukrem do smaku. Rybę pokrywamy warzywami i gotowe.Na zimno też smakuje dobrze.