Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, zdrowe i łatwe do przygotowania.
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 192
Prosty przepis na gorącą przekąskę w pięć minut! Chrupiące bułki wypełnione s...
Odsłon: 173
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 192
Prosty przepis na gorącą przekąskę w pięć minut! Chrupiące bułki wypełnione s...
Odsłon: 173
Składniki
Filety kroimy w niewielkie cząstki, zanurzamy w panierkę przygotowaną z mąki, jaj i vegety i smażymy w głębokim oleju na rumiano. Zdejmujemy do salaterki. Cebule kroimy w kostkę, dusimy lekko na oleju, następnie dodajemy pokrojone w kostkę ananas i paprykę. Dusimy kilka minut, często mieszając. Później dodajemy sok z ananasa, zalewę z papryki i ketchup, dusimy jeszcze chwilkę. następnie wykładamy do salaterki na rybę i gotowe. Podajemy na ciepło lub na zimno.