Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Filet może być z dowolnej ryby, świeży lub mrożony.
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 281
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 50
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 48
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 79
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 91
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 281
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 50
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 48
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 79
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 91
Składniki
Filet z ryby rozmroziłem, skropiłem octem, posypałem solą i pieprzem i zostawiłem na pół godziny. Ocet lub sok z cytryny sprawi, że ryba się nie rozpadnie podczas smażenia.
Pokroiłem cebulkę w kosteczkę, zeszkliłem na patelni z solą i pieprzem. Rybę usmażyłem, położyłem na wierzchu cebulę i poddusiłem. Jogurt grecki wymieszałem z posiekanym koperkiem, wyłożyłem na rybę, dusiłem razem na małym ogniu 10 minut. Podawałem z ziemniakami i surówką.