Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Całe życie tak smażę rybę.Filety z ryby oraz rybę w całosci.Całe ryby otaczam tylko mąką.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 744
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 162
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 88
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 135
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 744
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 162
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 88
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 135
Składniki
Filety solę i pieprzę,jak mamy czas to lepiej aby pobyła z 20-ca min w chłodzie.Jajko ubijam,rybę otaczam w mące ,potem w ubitym jajku i smażę na silnym tłuszczuna początku,a po chwili przewracam kilka razy na małe temperaturze.Super.