Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jesiotr w salsie pomidorowej
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 101
Bardzo smaczna sałatka ziemniaczana polana greckim sosem tzatziki. Polecamy j...
Odsłon: 206
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 101
Bardzo smaczna sałatka ziemniaczana polana greckim sosem tzatziki. Polecamy j...
Odsłon: 206
Składniki
Kupiłam w stawach hodowlanych jesiotra. Można kupić w sklepie gotowy filet. Jesiotr nie ma ości a jego skórę dosyć ciężko się kroi. Smak wynagradza wszystko.
Pomidory pokroiłam w drobną kosteczkę do tego jeszcze dodałam pokrojona cebulę i czosnek, zioła i sól. Salsę pomidorową ułożyłam na filetach.
Rybę smażyłam najpierw od strony skóry, potem filety z salsą obróciłam i smażyłam do momentu aż wszystko będzie rumiane. Ryba była pełna aromatu i niezwykle wilgotna. Smacznego :)