Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Ryba w cieście"
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 1003
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 1119
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 11453
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 1003
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 1119
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 11453
Składniki
Majonez połącz z mlekiem. Dodaj posiekany koperek oraz odrobinę pieprzu i soli.
Jajka wymieszaj z mąką i odrobiną piwa. Wymieszaj (ciasto powinno mieć konsystencję gęstej śmietany).
Filety rozmroź, odsącz i pokrój na kawałki. Obtocz w piwnej panierce. Usmaż na mocno rozgrzanym oleju na złoty kolor.
Podawaj z przygotowanym sosem majonezowym i cząstkami cytryny.
<strong>3,80 zł 380 kcal</strong>Źródło: Telemax