Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Miruna na parze z marchewką,koperkiem podana z ryżem brązowym
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 228
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 525
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 228
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 525
Składniki
Ryż gotujemy wg opisu na opakowaniu. Rybę rozmrażam kroję na kawałki a marchewkę zcieram na tracę. Układam na folii aluminiowej marchew na to rybę i przyprawiam solą pieprzem i posypuje świeżym koperkiem Na koniec wykładam trochę papryki i zawijam całość folią Wkładam do parowaru na 20 min. Podaję z ryżem br. Smacznego