Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rybę zazwyczaj jadamy pieczoną lub smażoną, zupełnie zapominając, że zrobiona w sosie jest równie smaczna!
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 81
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 53
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 740
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 95
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 81
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 53
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 740
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 95
Składniki
Rybę kroimy w większą kostkę. Por w krążki, koperek siekamy.
Na rozgrzanym maśle podsmażamy posoloną rybę. Po chwili dodajemy por, smażymy przez około 5-7 minut minut. Dodajemy śmietanę, koperek i ser. Doprawiamy do smaku.