Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka ryba z warzywami z piekarnika.
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 163
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 314
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 21
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 118
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 163
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 314
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 21
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 118
Składniki
Rybę posypujemy przyprawa do ryb. Kroimy oliwki oraz cukinię. I układamy w naczyniu cukinie, pomidory, oliwki, na to rybę. Później znowu warstwę warzyw i rybę. Na samą górę również warzywa. Warstwy warzyw przyprawiamy sola i pieprzem. Można podawać z kaszą lub ryżem.
Pieczemy w piekarniku przez około 30 minut. W tym czasie gotujemy kasze bądź ryż.