Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Ryba w warzywach"
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5247
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 87
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5247
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 87
Składniki
Rybę opłucz, skrop sokiem z połowy cytryny, posyp solą i pieprzem. Warzywa oprócz pomidorków pokrój, gotuj 10 minut na parze. Pomidorki umyj, pokrój na połówki.
Warzywa ułóż na dnie żaroodpornego naczynia posmarowanego masłem. Na wierzchu połóż rybę, polej oliwą, zapiekaj 40 minut w 180°C.
CZAS: około godzinyŹródło: Dobry Tydzień