Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Ryba w zalewie octowej"
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 271
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 48
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 43
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 79
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 89
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 271
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 48
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 43
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 79
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 89
Składniki
Podsmaż pokrojoną cebulę, kajzerkę namocz w mleku, odciśnij. Zmiel rybę, kajzerkę, cebulę. Dodaj pozostałe . Wymieszaj, przypraw masę.
Uformuj kotleciki.Obsmaż na oleju, potem podpiecz w piekarniku. Ułóż pulpety w 2-3 słoikach (1 litr poj.).
Zagotuj ocet z wodą i cukrem. Dodaj przyprawy i pokrojone warzywa. Gotuj marynatę 10 minut.
Gorącą zalewą zalej pulpety. Zakręć szczelnie słoiki, odwróć i odstaw, aby wystygły. Postaw słoiki w chłodne miejsce. Mogą stać dosyć długo.
Porcje 20 Przygot. 80 min Cena 1,40 zł Kalorie 120 kcalŹródło: Takie jest życie