Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i zdrowa ryba przygotowana w piekarniku. U mnie dorsz ale według przepisów możesz przygotować każdą rybę.
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 2452
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 102
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 41
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 2452
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 102
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 41
Składniki
Filtry opłucz osusz ręcznikiem papierowym, skrop z obu stron sokiem z cytryny, oraz przyprawami, owiń folią spożywczą i wstaw do lodówki najlepiej na noc.
Następnie połóż dorsza na foli aluminiowej na wierzchu ułóż plasterki cytryny, plastry masła i gałązkę koperku, zawiń i włóż do piekarnika nagrzanego do 180 st. Piec około 10-12 minut.
Po upieczeniu podaj z ugotowanymi ziemniakami i surówką lub sałatką ziemniaczaną. W taki sam sposób możesz przygotować każdy rodzaj ryby.