Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 51
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 259
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 51
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 259
Składniki
Marchew należy obrać i pokroić w plasterki. Jako pierwszą wrzucić na rozgrzaną patelnię podlaną oliwką i wodą oraz przyprawami. Gdy marchew lekko zmięknie wrzucić pokrojone pieczarki i pora. Dusić pod przykryciem 5 minut.
6 kawałków Tilapii 3 liście laurowe oraz wszystkie przyprawy jakie podałam do duszenia warzyw. Na osobnej patelni podlanej wodą i oliwką dusimy kawałki ryb w przyprawach. Bardzo szybko robią się miękkie. Należy zwracać uwagę na to i nie dusić zbyt długo, aby się nie rozpadły na kawałeczki.