Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Ryba z warzywami"
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 273
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 50
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 47
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 79
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 89
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 273
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 50
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 47
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 79
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 89
Składniki
Cukinię i bakłażana pokrój na plasterki, pomidory na połówki. Warzywa ułóż na tacce do grillowania. Pomidory miąższem do góry.
Całość skrop oliwą, dopraw solą i ziołami. Grilluj ok 8 minut. Filety rybne umyj i osusz.
Do oliwy dodaj sos sałatkowy i dokładnie wymieszaj. Następnie namocz w nim ryby przez ok. 20 minut.
Filety wyłóż na folię aluminiową, a na wierzchu połóż łyżkę masła. Całość zwiń. Piecz 20 minut. 5 minut przed końcem pieczenia rozwiń folię Rybę podawaj z warzywami.Źródło: Na żywo