Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 36
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 59
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 82
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 69
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 36
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 59
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 82
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 69
Składniki
Na łyżce masła zeszklij posiekaną cebulę. Zdejmij ją z patelni, wlej łyżkę oleju i podsmaż najpierw filety z dorsza, potem pokrojoną w kostkę paprykę, a na koniec poszatkowaną kapustę kiszoną.
W nasmarowanym tłuszczem naczyniu żaroodpornym ułóż podsmażone .
Masło roztop, dodaj bułkę tartą i przygotuj zasmażkę. Polej nią zapiekankę, a na wierzchu ułóż pokrojony ser żółty.
Wstaw potrawę do piekarnika rozgrzanego do 200°C i piecz 20 minut.
Czas: 70 min. 1 porcja = 330 kcal.Źródło: Kurier TV