Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie rybne, którego przygotowanie zajmuje tylko 45 minut. Przepyszne!
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 36
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 733
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 84
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 203
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 36
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 733
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 84
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 203
Składniki
Rybę posól i popieprz z każdej strony. Obtocz w mące. Smaż na złoty kolor z każdej strony. Przełóż do naczynia wysmarowanego masłem. Koperek drobno posiekaj. Ser zetrzyj na grubych oczkach na tarce. Ser, koperek wymieszaj z kremówką. Zalej rybę. Piecz w 180 stopniach C. przez ok. 15 minut.