Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos śmietanowy z mlekiem kokosowym o smaku kaparów
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 102
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 63
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 208
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 102
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 63
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 208
Składniki
Polecam morszczuka albo mintaja. Filety popieprzyłam, posoliłam, posmarowałam musztardą i ułożyłam po kilka kaparów.
Zawinęłam roladki i dla pewności spięłam je wykałaczkami.
Wymieszałam śmietanę z mlekiem kokosowym, dodałam garstkę kaparów, i doprawiłam solą i pieprzem.
w trakcie pieczenia sos sam się zrobi, a ryba będzie kremowa. Ryby wstawiłam na godzinę do piekarnika w 175 stopniach. Formę przykryłam papierem do pieczenia aby ryby z wierchu się nie zeschły. To danie przygotuję na Święta dla swoich wegetariańców, a dla siebie upiekę kaczkę :)
Smacznego :)