Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Ryba zapiekana z naleśnikami"
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 288
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 51
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 48
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 79
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 91
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 288
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 51
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 48
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 79
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 91
Składniki
Wymieszaj na ciasto, odstaw je na pół godziny. Usmaż naleśniki. Cebulę pokrój, usmaż. Dodaj starte na tarce o małych oczkach pieczarki, sól, pieprz i koncentrat pomidorowy. Farszem smaruj naleśniki, pokrój w plastry.
Rybę opłucz, osusz. Posyp solą i pieprzem. Usmaż szpinak z czosnkiem. Dodaj serek, śmietanę, przyprawy. W naczyniu żaroodpornym ułóż rybę, przykryj szpinakiem i plastrami naleśników, posyp pokrojonymi pomidorkami, zapiecz w 190°C przez 40 minut.
CZAS: około godzinyŹródło: Dobry Tydzień