Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Rybna potrawka musztardowa"
Obłędne w smaku śródziemnomorskie kanapki z owocami morza.
Odsłon: 90
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 6433
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 134
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 220
Obłędne w smaku śródziemnomorskie kanapki z owocami morza.
Odsłon: 90
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 6433
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 134
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 220
Składniki
Morszczuka umyj (jeśli masz mrożonego, zalej mlekiem i rozmroź), osusz. Pokrój na nieduże kawałki. Olej rozgrzej na patelni, smaż ryby ok. 5 min, mieszając.
Dodaj musztardę z masłem i koperek, oprósz przyprawami. Wymieszaj, duś 2-3 min, aż sos się połączy i zredukuje. Przypraw do smaku.
Czas przygotowania: 15 min, ilość porcji: 12, cena za porcję: 2,60 złŹródło: Chwila dla Ciebie