Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 38
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 43
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 35
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 38
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 43
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 35
Składniki
Ryby, jajko na twardo i namoczoną w mleku bułkę zmiel dwukrotnie. Dodaj surowe jajka, bułkę, koperek, przypraw. Uformuj wałki, owiń gazą i gotuj w wywarze 40 min. Ostudź, pokrój. Z 2 szkl. wywaru i żelatyny przygotuj galaretę. W salaterce ułóż rybę, zalej galaretą. Gdy zastygnie, znów połóż rybę, zalej galaretą. Pokrój jak tort. Udekoruj cytryną i chrzanami.
Porcje: 10. Przygot.: 60 min. Cena: 2,30 zł. Kalorie: 280.
<strong>Przepis przysłała Henryka Jędruszczak z Lublina</strong>Źródło: Bella Relaks