Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
SUPER PROSTE A ZARAZEM SMACZNE
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 602
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 130
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1738
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 245
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 114
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 602
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 130
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1738
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 245
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 114
Składniki
do żaroodpornego naczynia wsypać ryż do niego wlać wode ,następnie curry troszeczke wymieszać na to ułożyć pokrojoną w krążki cebule a na koniec skrzydełka które dosyć mocno przyprawiamy
zamykamy i wkładamy do nagrzanego piekanika na około półtorej godzinki (160-170stopni) na koniec pozostawiamy w wyłączonym piekarniku na 10-15min. życze smacznego