Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybie w przygotowaniu danie
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 110
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 112
Polecam.
Odsłon: 145
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 110
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 112
Polecam.
Odsłon: 145
Składniki
Najpierw należy ugotować ryż w saszetkach według przygotowania na opakowaniu.
Na patelnie daje olej lekko podgrzewam dodaje pokrojony w kostkę filet z kurczaka, smażę przez 2 minuty dodaje przyprawy sól I pieprz do smaku, dobrze będzie gdy spróbujemy i mięsko będzie mocno przyprawione. Następnie dodajemy śmietanę i mieszamy do połączenia. Próbujemy czy kurczak jest usmazony i podajemy z ryżem